Not known Facts About Opdruk

Wiki Article

Damaris denkt echt fulfilled je mee waardoor het resultaat echt een meerwaarde heeft (mede door gebruik van andere borduursteekjes). Echt maatwerk dus. Ik ben in ieder geval meer dan tevreden above het resultaat.

Mijn vraag was om mijn bedrijfslogo op een jas te laten drukken. Vanaf het eerste telefoontje werd ik super goed geholpen. Sterker nog ze heeft vrijwillig een nieuw brand voor mij ontworpen puur uit passie.

Damaris levert prachtig werk en is heel vlot fulfilled reageren op vragen. Ik ben heel tevreden en superblij fulfilled het resultaat van de bedrukking op mijn shirts!Liesbeth Serné

Damaris werkt snel en goed. Ik was bezig satisfied het maken van een cosplay uit een bepaalde recreation en heb de hoodie bij haar kunnen laten bedrukken.

Na een paar afspraken is het logo opgedrukt en ik ben heel erg tevreden. Experienced mij geen beter proces en resultaat voor kunnen stellen! Damaris is zeer kundig en vol inspiratie, bovendien is ze ook nog Tremendous vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader!

Ik wilde een sportshirt laten maken geïnspireerd op een 30 jaar oud shirt. Ze heeft geholpen het juiste symbol te vinden en stuurde heel snel een mooi ontwerp. De kwaliteit was erg goed, hele soepele dunne opdruk waardoor het mooi op het shirt zit.

Voor het afscheid van een persoon die heel lang de captain was van ons sportteam, als vrolijk cadeau een petje en stoel laten bedrukken en borduren.

Heel blij fulfilled het werk van Damaris! Ze heeft mij goed geholpen. Mooi resultaat en erg goede service :D Zeker aan te raden

Wil je ook je veiligheidskleding een eigen touch geven, dan kun je absoluut bij Borduur & Opdruk terecht. De prijs/kwaliteit verhouding is echt top rated en ook het contact satisfied de eigenaresse verliep Tremendous en zeer snel.

Stuur uw symbol of naam in EPS / AI of hoge resolutie jpeg met u gegevens op through mijn Get hold of pagina, dan krijgt u een prijsopgave gebaseerd op uw wensen!

Stuur uw brand of naam in EPS / AI of hoge resolutie jpeg achieved u gegevens op by using mijn Get in touch with pagina, dan krijgt u een prijsopgave gebaseerd op uw wensen! Graag vermelden in welke grote u uw emblem of tekst geborduurd wilt hebben en om hoeveel stuks kleding het gaat.

Je orderboek was vol,maar toch bied je me een mogelijkheid om me toch te helpen,en dat is grote klasse!

Mijn vraag was om mijn bedrijfslogo website op een jas te laten drukken. Vanaf het eerste telefoontje werd ik Tremendous goed geholpen. Sterker nog ze heeft vrijwillig een nieuw emblem voor mij ontworpen puur uit passie.

Of je nu kiest voor geborduurde polo’s voor je winkelpersoneel of fleecejassen voor je buitendienstmedewerkers, fulfilled borduurwerk zet je je bedrijf letterlijk en figuurlijk op de kaart.

Report this wiki page